Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Συνεχείς βανδαλισμοί αγνώστων σε αθλητικούς χώρους

Εικόνες ντροπής αντικρίζουμε δυστυχώς το τελευταίο διάστημα στο νησί μας, καθώς μέσα σε δύο εβδομάδες τρεις χώροι άθλησης έχουν πέσει θύματα βανδαλισμού. Συγκεκριμένα, ομάδες αγνώστων που δεν δύναται να γνωρίζουμε αν αποτελούνται κάθε φορά από τα ίδια άτομα, προέβησαν σε καταστροφές στο γήπεδο ποδοσφαίρου στο Βουρβούλο, στο γήπεδο 5 Χ 5 στο Βόθωνα και στο γήπεδο τένις στο Μεγαλοχώρι. 

 Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Κλειστού Γυμναστηρίου καταγγέλλουν απερίφραστα το γεγονός αυτό και σας ενημερώνουν πως θα προβούν στις όποιες ενέργειες τους επιτρέπει ο νόμος, ώστε να προστατέψουν την περιουσία του Δήμου και των πολιτών του από συμπεριφορές που μόνο σχέση δεν έχουν με τον αθλητισμό!  
Όσοι πραγματικά αγαπάμε τον αθλητισμό πρέπει ν’ απομονώσουμε από τις τάξεις του κάθε τι ξένο, παράταιρο και ανάρμοστο προς αυτό, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για τα παιδιά και όχι παράδειγμα προς αποφυγή. Εξάλλου όπως σωστά έχει ειπωθεί «δεν μας ανήκει τίποτα. Είναι όλα δανεικά απ’ τα παιδιά μας» και σ’ αυτά οφείλουμε να τα παραδώσουμε σε ακόμα καλύτερη κατάσταση απ’ όσο τα παραλάβαμε.  

Παρακαλούμε όποιος γνωρίζει ή έχει δει κάτι ας επικοινωνήσει με την αστυνομία ή με τα γραφεία διοίκησης του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ στο τηλέφωνο 22860-24828.